П'яний коп в Мелітополі потрапив в скандал через образу бійців ВСУ: фото "героя"

У Мелітополі Запорізької області поліцейський образив військовослужбовця, конфлікту вдалося уникнути тільки через напарника грубіяна в формі.

Про це пише місцеве видання MV.org.ua з посиланням на свідоцтва військового.

За його словами, поліцейські явно у стані алкогольного сп'яніння зупинили його авто для огляду, але коли дізналися, що за кермом військовий, почали йому грубіянити і звинувачувати в торгівлі зброєю.

"Я їхав вранці на службу, в формі. На Белякова мене зупинили поліцейські. Один з них підійшов і, невиразно представившись, почав вимагати, щоб я пред'явив документи та відкрив багажник. На резонне питання, з якого дива, пояснив - для проведення огляду", - розповідає військовослужбовець.

У відповідь на вимогу поліцейських військовослужбовець закликав привести двох свідків, щоб зробити обшук санкціонованим.

"Тут почалося. Поліцейський поводився "дивно". Хамив "я тебе зараз за вуха витягну", ображав "так ви всі там в армії алкаші", звинувачував, що головний заробіток учасників бойових дій - це торгівля зброєю", - наголошується в публікації.

Потім напарник винуватця події повідомив, що вони кудись поспішають і патруль поїхав.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Бердянську Запорізької області відомий журналіст потрапив в скандал з групою місцевих жителів - "господарів пляжу", яким не сподобалося, що журналіст користується українською мовою. Вони заявили, що у місті "навіть копи за Росію".