На Донбасі пострілом в печінку ліквідували найманця з Росії: фото

На Донбасі після попадання кулі в печінку помер російський найманець Микита Дубінов з міста Сисерть, РФ.

Про це у себе в Facebook повідомило російське об'єднання Громадський благодійний фонд "Наше Отечество", яке надає підтримку бойовикам на Донбасі.

Як відомо, після поранення в печінку смерть настає протягом півгодини, якщо екстрено не вжити заходів і не надати потерпілому допомогу. При цьому протягом зазначеного часу людина, яка отримала поранення, страждає від зовнішньої і внутрішньої втрати крові і відчуває серйозну біль.

"9 серпня в Новоазовському районі ДНР загинув Микита Дубінов, позивний Шах, юний доброволець з міста Сисерть, Свердловської області. Микита отримав поранення в печінку ... до госпіталю хлопця доставити не встигли", - пишуть у спільноті.

Також наголошується, що "вантаж 200" з тілом найманця вже був доставлений в Сисерть, а його похорон буде публічним. "Активісти" закликали всіх бажаючих прийти на прощання з найманцем, який воював проти України.

"Прощання відбудеться 13 серпня в храмі міста Сисерть, Свердловська область", - зазначено в публікації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про те, що в ході розвантаження надісланих з РФ боєприпасів при загадкових обставинах були ліквідовані відразу 3 бойовики.