RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Погрожували бізнесменам праскою: з'явилися фото затримання під Києвом озброєної банди

Співробітники спецназу поліції затримали банду грабіжників, які відбирали майно у бізнесменів за допомогою погроз і насильства.

Про це повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов в Facebook.

Він докладно розповів про правопорушення затриманих зловмисників. За інформацією поліції, в ході пограбування вони завдали потерпілому вогнепальне поранення. У злочинців були знайдені зброя та боєприпаси.

"21 серпня в Іванківському районі банда злочинців увірвалася в будинок підприємців. Четверо в масках зі зброєю зв'язали подружжя, погрожували праскою, і навіть прострелили ногу власникові будинку. Злочинці відібрали коштовності, гроші та автомобіль ауді. На слід злодіїв вийшла кримінальна поліція Київської області. Затримували членів банди спецназівці. В ході проведення невідкладних обшуків місць проживання затриманих та їхніх автомобілів слідчими вилучено гранати, патрони, засоби зв'язку і речові докази", - повідомив він.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (розбій) ч. ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ст. 257 (бандитизм) і ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше поліція Києва оголосила нагороду 100 тисяч гривень за інформацію про місцезнаходження підозрюваних в пограбуванні столичних ювелірних магазинів.