RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Херсоні зловили "авторитета", який організував банду з викрадення авто: фото

У Херсоні затримали банду викрадачів, яку очолював "смотрящий" за містом авторитет, - вона спеціалізувалася виключно на автомобілях престижних марок. Останньою здобиччю злочинців став Range Rover.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

33-річна мешканка Херсона звернулася в поліцію після того, як виявила пропажу свого автомобіля. За словами потерпілої, ввечері вона заїхала на паркувальне місце поблизу свого вдома, поставила машину на сигналізацію і пішла додому. На наступний день виявилося, що її Range Rover зник.

Співробітники карного розшуку встановили місцезнаходження викраденого автомобіля і затримали двох підозрюваних. Як з'ясувалося, угонами займався відомий в кримінальних колах громадянин, якого називають "смотрящим" на свободі за Херсоном авторитетом. З цією метою він організував злочинну групу, яка промишляла в місті щонайменше двох років.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

"Зловмисники спеціалізувалися виключно на автомобілях престижних марок. Після незаконного заволодіння транспортний засіб ставилося на відстій в один з гаражів в Дніпровському районі. Через кілька днів викрадачі зв'язувалися з власником автомобіля і домовлялись про його повернення за окрему суму грошей", - повідомили в прес-службі поліції.

Затримані підозрюються в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), вирішується питання про обрання для них запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", двоє харківських поліцейських виявився причетним до викрадення автомобіля в Києві.