Мільйона не вистачить: як "слуги народу" будуть гуляти на новорічному корпоративі

Глава політичної партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів, де і за скільки партійці відсвяткують новорічний корпоратив.

Про це він поділився в інтерв'ю журналісту Андрію Павловському.

За словами Корнієнка, новорічний корпоратив партія проведе в комплексі "Парковий". На захід планується витратити "до мільйона гривень".

При цьому глава "Слуги народу" заявив, що для святкувань будуть використані гроші спонсорів партії.

"Згідно із законом партія може мати фінансування, розрахунковий рахунок. Фізичні та юридичні особи можуть надати партії підтримку. Є фізичні та юридичні особи, які надають партії підтримку", - сказав він.

Також про захід висловився і політик Борислав Береза. Вечірка пройде в одному з найдорожчих київських нічних клубах - CHI. Однак сума корпоративу не така, як сказав Корнієнко.

"Давайте порахуємо. 250 слуг з дружинами та чоловіками, 100 кабмінівських зі своїми половинками і 100 опешних теж не по-одиночці. Разом від 900 до 1000 чоловік, по мінімуму. І на це 1 млн гривень? Смішно. З огляду на цінник і пафос CHI, то "слугам" вистачить на салатик, мінералку і солодке. Але вже без шоу-програми без алкоголю. І все це на новорічний корпоратив? Цікаво, а "слуги" можуть хоча б не брехати? Або ця інформація розрахована на ідіотів?", - написав Береза.

Політик зазначив, що за словами Корнієнка, фінансувати вечірку будуть спонсори партії, тобто підприємці, які жертвують партії фінанси на їх роботу.

"Тут все зрозуміло. Вірю. Про конверти ми все пам'ятаємо. А корпоратив "Слуги" відпрацюють на 100%. Відпрацюють або ще одним законом про напівпровідників, або поправочки про енергоносії, або проголосують за закон про землю в потрібній редакції. Але кожні 100 грам віскаря і кожен шматочок фуа-гра "слуги" якісно відпрацюють своїм справжнім господарям. Тому що кінець епохи своєї бідності вони наближають, як можуть", - зазначив Береза.

Як повідомляв "Апостроф", пранкери "Джокер" під час листування з народним депутатом з фракції "Слуга народу" Галиною Третьякової, яка під час засідання Верховної Ради обговорювала з чоловіком секс на новому матраці, дізнався його марку і порадив харчові добавки для поліпшення оргазму.