RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Йдуть снігопади: де в Україні варто чекати зими

23 та 24 грудня потужні снігопади накриють Львівску область.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Удень 23 грудня та впродовж 24 грудня прогнозують значний дощ з мокрим снігом. У горах значний мокрий сніг та сніг, місцями сильний. Подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с, місцями хуртовини. Температура повітря 0...+5 градусів. Місцями утворення снігового покриву.

Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. У зв'язку із цим на дорогах оголосили перший рівень небезпечності (жовтий).

Як повідомляв "Апостроф" раніше, у 2020 році в Україні очікується холодна зима, раннє потепління і тепле літо. Справжні зимові морози прийдуть в Україну на початку січня і протримаються до його завершення. Зазначається, що з 5 січня температура знизиться до 12-13 градусів, до 15 числа буде близько -15, а до 23 січня - до -20. Після цього можлива потепління, яка завершиться в перших числах лютого, і в країну знову прийдуть морози, тепер з сильними снігопадами.