Під Миколаєвом іноземці потрапили в смертельну ДТП, багато постраждалих: фото

У Миколаївській області в результаті зіткнення автомобіля ВАЗ-2171 і позашляховика Volkswagen Touareg загинула 66-річна жінка, ще шестеро людей, серед яких іноземці, були госпіталізовані.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Миколаївській області.

Як сказано в повідомленні, ДТП сталася в четвер, 26 грудня, близько 10.15 на 116 км автодороги Н-24 Благовіщенське - Миколаїв.

Обставини і причини аварії поки невідомі. Її наслідки жахливі: на місці події загинула 64-річна пасажирка ВАЗ, обидва водії та четверо пасажирів позашляховика, серед яких громадяни Німеччини - 33-річна жінка і діти 7-ми, 3-х і 1 року, з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлені в лікарню.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

У поліції звернулися до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаного ДТП або можуть надати записи з відеореєстраторів, з проханням телефонувати на спецлінію 102.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 24 грудня, на Столичному шосе в Києві зіткнулися два автомобілі: одна людина загинула.