Під Львовом грабіжники напали на сім'ю і вбили матір двох дітей: фото і всі подробиці

Невідомі в масках скоїли розбійний напад на приватний будинок керівника ДП "Радехівське лісомисливське господарство" (Львівська область) Степана Данькевича. Після нальоту главу сім'ї госпіталізували, його дружина - загинула.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Обозреватель".

Напад на будинок керівника місцевого лісгоспу в місті Радехові було скоєно ввечері в середу, 22 січня, коли вся сім'я була в зборі. Крім 61-річного Степана Данькевича, вдома перебувала його 59-річна дружина Віра, дочка Оксана, 87-річна теща і двоє малолітніх онуків - у віці 1 і 5 років.

За попередніми даними, грабіжники зв'язали всіх присутніх в будинку, бабусю з онуками замкнули в окремій кімнаті. Застосовуючи катування, вони вимагали гроші і цінності.

В результаті нападу загинула дружина Степана Данькевича. Його самого госпіталізували. Діти фізичних травм не отримали, але потребують допомоги психологів.

Начальник ГУ Нацполіціі Львівської області Василь Віконський підтвердив факт нападу і загибель жінки.

Правоохоронці не повідомляють, яку суму винесли злочинці. За неофіційними даними, мова йде про декілька тисяч гривень і близько 500 доларів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 187 КК (розбій) та ст. 115 (вбивство). Поліція вживає заходів щодо розшуку злочинців.

Як повідомляв "Апостроф", в Київській області затримали групу злодіїв, які проникли в один з приватних будинків через вікно і викрали телевізор та біжутерію.