"Програв" життя: під Херсоном жорстоко розправилися з картярським боржником

У Білозерському районі на Херсонщині через старий картярський борг 45-річний господар будинку вбив свого гостя.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Херсонській області.

Поліцію на місце злочину викликав сам підозрюваний. Він стверджував, що його знайомий прийшов до нього побитим, втратив свідомість і помер. Однак, 45-річний заявник плутався у своїх свідченнях і на ходу висував нові версії того, що сталося.

В кінці-кінців поліцейські з'ясували, що потерпілий прийшов в будинок напередодні ввечері і разом з господарем вживав алкогольні напої.

"Під час застілля господар згадав, що гість винен йому картярський борг, який не повертає вже тривалий час. Через це між чоловіками почалася бійка, в ході якої власник будинку кілька разів ударив боржника в обличчя і по голові дерев'яною палицею. Після цього ліг спати, а вранці вже виявив, що гість помер", - повідомили в поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваного затримано, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Раніше цей 45-річний громадянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Як повідомляв "Апостроф", раніше поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві 25-річної мешканки Харкова Анастасії Слухової, обгоріле тіло якої було знайдено в каналізаційному колекторі.