Налякали дитину і розгромили будинок у мами: скандальні деталі обшуків у відомого волонтера

Обшуки в будинку у волонтера Марії Бурдун, які, ймовірно, проводилися в рамках справи про вбивство журналіста Павла Шеремета, були жорсткими і принизливими для самої Бурдун і її родичів.

Про це повідомляється в пості Діани Макарової.

к ви принизили мене, як перелякали мою дитину, як мене мордою поялозили по стіні і як я відчула холод кайданків хоч і на декілька хвилин - я вам можу пробачити, хоч і не забуду", - цитує в пості саму Бурдун Макарова.

"Але те, що ви зробили з моєю мамою у її власному будинку, до якого я не маю відношення, як ви з автоматами вдерлися до неї у двір, як ви майже зрунували 40% меблів, вигорнули увесь її крам на підлогу і при цьому з ухмилками повторювали "не чекайте допомоги, у вашої дочєнькі там ситуація похлєщє", як ви з першого моменту забрали у неї можливість навіть подзвонити мені і все робили без адвоката, навіть не лишивши після себе копію протокола обшуку..." - продовжує волонтер.

Відзначимо, раніше Бурдун відзначала, що дії проходять у справі, в якій фігурує ветеран АТО Інна Грищенко (справа про вбивство Павла Шеремета).

Як повідомляв "Апостроф", 23 січня суд змінив запобіжний захід Інні Грищенко з позивним "Пума", яка є одним з фігурантів у справі про вбивство відомого журналіста Павла Шеремета.