RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Популярна серед українських туристів країна почала відкривати готелі: перші подробиці

В Єгипті, популярному серед українців,почали послаблювати карантин, введений через пандемію коронавірусу, - готелі відкриваються для внутрішніх туристів.

Про це повідомляє Reuters.

Заклади тимчасово працюватимуть не більше ніж для 25% відпочиваючих, яких можуть прийняти. Це пов'язано з тим, що туристична галузь зазнала величезних збитків - один місяць карантину обходиться в 1 млрд доларів.

Для відновлення роботи готелі повинні прийняти ряд протиепідемічних заходів - у кожному готелі забезпечити клініку з лікарем, встановити дезінфікуюче обладнання, туристам постійно міряти температуру, а працівникам робити експрес-тест при вході на територію закладу.

Такий режим буде діяти до кінця травня, з червня закладам дозволять працювати не більше ніж для 50% туристів. Масові заходи будуть як і раніше заборонені. У готелях введуть звичайне меню і заборонять відкриті зони з їжею.

Як повідомляв "Апостроф", у курортному районі Одеси Аркадії, незважаючи на обмежувальні заходи у зв'язку з карантином, жителі масово ходять на вулиці, а кафе і магазини відкриті і чекають на відвідувачів.