RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Статистика дозволяє: в Київській ОДА розповіли, коли послаблять карантин

У Київській області в найближчі дні можуть послабити карантин, адже показник інцидентності знижується третій день поспіль.

Про це повідомляє прес-служба Київської ОДА.

Київський обласний лабораторний центр встановив, що на 11:00 24 травня показник інцидентності (загальна кількість нових випадків за останні 7 днів на 100 тисяч населення) становить 12,45 (норма ≤ 12).

"Третій день поспіль спостерігаємо зниження показника інцидентності в Київській області. Тенденція дає підстави розраховувати, що карантин в області можна буде пом'якшувати у найближчі дні. У разі отримання потрібного показника, Київська обласна державна адміністрація прийме таке, вкрай очікуване, рішення негайно", - заявив тимчасово виконуючий обов'язки голови Київської обласної адміністрації Василь Володін.

Нагадаємо, готовність регіону до наступного етапу ослаблення карантину оцінюється за такими критеріями: інцидентність (загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тисяч населення), завантаженість ліжок в медустановах і охоплення населення тестуванням на коронавірус.

Як повідомляв "Апостроф", 22 травня перехід до "адаптивному" карантину в рамках боротьби з епідемією коронавірусу схвалений Міністерством охорони здоров'я ще в двох областях України - Миколаївській та Хмельницькій.