RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

​Планує жити в Москві: з'явилися скандальні подробиці про перемовницю бойовиків ДНР в Мінську

"Омбудсмен ДНР" Дарина Морозова має громадянство РФ, а також російська "Асоціація ветеранів бойових дій" нагородила її медаллю.

Фото відповідних документів з'явилися в соціальних мережах.

Вона є представником так званої ДНР в робочій підгрупі з гуманітарних питань в ТКГ. У 2014 році отримала звання "капітана" від ліквідованого ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка. Морозова також і "офіцер" в званні "капітан" одного зі специфічних т.зв. "силових відомств ДНР".

"Асоціації та ветеранські організації різних силових відомств РФ російські спецслужби дуже активно використовували під час окупації Криму і Донбасу, і на даний момент і далі продовжують використовувати в своїх "гібридних" і розвідувальних операціях й в інших країнах не тільки пострадянського простору", - пишуть в Telegram-каналі "Вільнодумець".

"Тому Даша Морозова, як істинний громадянин і патріот Росії, планує жити в Москві, де вона вже обзавелася нерухомістю і всім іншим потрібним для щасливого життя", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", у ватажка так званої ДНР є не тільки російський паспорт, але і реєстрація в Ленінградській області.