RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

До останнього "боролася" за життя: на Буковині коронавірус вбив медсестру, фото

У Чернівецькій області коронавірус забрав життя старшої медсестри відділення інтенсивної терапії Чернівецького обласного клінічного кардіологічного центру Олени Бордян.

Про це повідомляється на сайті департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА.

У жінки залишився чоловік, син і дочка.

"За роки роботи вона проявила себе грамотним фахівцем сестринської справи, отримала вищу медсестринську категорію. Олена Григорівна була професійною і надійною помічницею завідувача відділенням і лікарів, її неодноразово нагороджували грамотами департаменту охорони здоров'я та кардіоцентру", - сказано в повідомленні.

Лікар Валерій Манолов, колега Олени, написав в Facebook про її важкій боротьбі з коронавірусом

"Відійшла у вічність наша матуся, порадниця, душа нашого колективу, дорога наша Леночка! У великих муках, в задусі вона до останнього подиху вірила в порятунок. Останніми словами її були:" Я дуже втомилася ... "- розповів він.

А головний лікар обласного кардіоцентру Ірина Маковійчук показала останню листування з медсестрою, де та скаржилася, що сили покидають її.

"Останнє моє спілкування з Оленою ... Неділю, вечір, дзвоню, не може взяти трубку, пише ... Ця смс буде у мене перед очима все життя !!! Спочивай з Богом, Лєночка !!! Немає меж цієї трагедії, ми просто вбиті горем ", - написала колега покійної.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Сокаль Львівської області від коронавірусу помер старший фельдшер підстанції екстреної медичної допомоги Роман Кріль.