RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Настануть "темні часи": в Росії зацікавилися діяльністю "міністерства оборони ДНР"

Російські військові підозрюють корупцію в так званому "міністерстві оборони ДНР".

Про це повідомляють в Telegram-каналі "Донбаський Кейс".

Такий висновок зробили після проблем в армії ЛДНР. Попереджувальне розпорядження "комісії по ліквідації міністерства оборони ДНР" було дано ще в 2019 році. Але тоді росіяни зібрали дані про держмайно так званої ДНР, яким керує "міністерство", а також про фінанси, борги та діяльність "відомства". Минулого року ситуація обмежилася перевірками доходів, "пенсійного фонду" та органів страхування.

Тепер Південний військовий округ РФ підозрює в корупції "міноборони ДНР". Цьому сприяла ситуація в армії так званої республіки, коли бойовики почали масово покидати ряди через відсутність виплат.

"Що ж, військове керівництво не прислухалося ні до публікацій в ЗМІ на цю тему, ні навіть до "останнього попередження" з боку російських силовиків, так що незабаром можна чекати "веселого часу" для верхівки "міноборони", тільки б їм або тим, хто прийде на їхнє місце, все це на користь пішло", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилася розповідь колишнього члена незаконних збройних формувань на Донбасі Михайла Полинкова, який координував проект "Новоросія", про те, як бойовики повірили російському фейку і перестріляли один одного.