RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Кількість випускників навчальних програм Прогрестех-Україна досягла 380 - заява компанії

Кількість випускників освітніх програм компанії Прогресстех-Україна досягла 380. За підсумками 2019-2020 навчального року кількість сертифікованих інтернів компанії поповнили 65 випускників курсів в Харкові і Дніпрі.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Харківські і дніпровські курси з підготовки до професійної інженерної роботі розраховані на студентів і випускників технічних спеціальностей університетів і коледжів. Навчання ведеться на базі освітніх центрів Прогрестех-Україна в Харкові і Дніпрі. Заняття стартують восени і завершуються в травні", - йдеться в повідомленні.

У компанії зазначили, що під час карантину навчання на курсах не зупиняли, а проводили дистанційно.

"Платформа дистанційного навчання в Прогрестех-Україна дозволила реалізувати ряд інтерактивних комунікацій - лекції та консультації з опцією зворотного зв'язку з викладачем, практичні заняття в форматі індивідуальної та командної роботи над завданнями, онлайн тестування та оцінювання якості підготовки слухачів", - повідомили в компанії.

Також там зазначили, що в травні-червні 44 з 65 випускників курсів отримали пропозиції про працевлаштування на посаду інженера в Прогрестех-Україна.

Прогрестех-Україна реалізує комплекс освітніх інженерних програм з 2014-2015 року. Першими були київські циклічні курси "Основи конструювання авіатехніки" на базі Спільного навчального центру Прогрестех-Україна і КПІ ім. Сікорського. Стартовий набір на курси відбувся восени 2014 року. У 2017 році компанія відкрила курси в Харкові, а в 2019 - в Дніпрі. В 2019 Прогрестех-Україна запустила в Києві ще один освітній проект - програму кар'єрного старту "Інжинірингові технології".

В цілому за 6 років 200 з 380 випускників навчальних програм успішно пройшли додаткове тестування, співбесіду та приєдналися до інженерної команді Прогрестех-Україна.

Запуск освітнього напряму в діяльності Прогрестех-Україна ініціював засновник міжнародного холдингу Progresstechgroup Володимир Кульчицький. Мета проектів - популяризація інженерних професій, підвищення рівня технічної освіти в Україні, підготовка молодих фахівців до професійної інженерної роботі і інтеграції в міжнародний поділ праці, збереження і розвиток національного інтелектуального кадрового потенціалу.

У 2014 році Володимир Кульчицький вирішив переїхати на постійне проживання в Україні, приділяючи особливу увагу Житомирщині, звідки походить батько. Має офіс в Києві.

Прогрестех-Україна є найбільшою компанією Progresstechgroup - міжнародного холдингу зі штаб-квартирою в Х'юстоні (штат Техас, США). У складі Progresstechgroup - ряд інжинірингових центрів в Європі і Північній Америці, 14 офісів по всьому світу. В Україні група також представлена конструкторським центром Аеро ДС, українськими підрозділами компаній PT-Americas, Tucana Engineering і Соupi.