Сергія Ткаченка викрали в Києві, є відео з камер спостереження: хто він і що сталося

У Києві ще 1 липня, в середу, невідомі викрали акціонера одного з українських заводів Сергія Ткаченко.

Про це повідомила його дружина Юліанна Ткаченко на своїй сторінці в Facebook.

Вона розповіла, що просто серед білого дня в перукарні на вулиці Олени Теліги, 29, на очах у співробітників, двоє чоловіків в масках напали на її чоловіка, нанесли удари, виволокли його і відвезли в невідомому напрямку. У своєму дописі жінка звернулася до Володимира Зеленського, Арсена Авакова, Антона Геращенко, до поліції та до інших органів за допомогою.

Близько викраденого не виключають причетність російських спецслужб, адже Сергій був акціонером Севастопольського судноремонтного заводу "Південний" в анексованому Криму. Тоді, за словами дружини, росіяни намагалися забрати майно заводу через суди. Але українські власники оскаржили рішення.

Викрадений Сергій Ткаченко Фото: Юліанна Ткаченко, Facebook

В сюжеті ТСН Юліанна розповідає, що камери відеоспостереження салону зафіксували, як за її чоловіком йшли двоє невідомих, після наділи наручники і вивели під руки.

"Місяць тому нам почали надходити погрози. І нам надійшло повідомлення про те, що він заочно арештований Тверським судом РФ і його оголосили у федеральний розшук", - повідомила Юліана.

На передньому плані - Сергій Ткаченко, на задньому - двоє викрадачів в масках Фото: Скріншот з сюжету ТСН, відео з камер спостереження

Сергія Ткаченко виводять з перукарніФото: Скріншот з відео з камер спостереження, Юліанна Ткаченко

Крім цього, цікавим є те, що близько місяця тому, викрадений чоловік повідомляв співробітникам Генеральної прокуратури України, що його майно на окупованому півострові захопили невідомі особи. У Генпрокуратурі справу переадресували в СБУ, а ті в поліцію, щоб там перевірили, чи існує загроза Сергію.

Зараз же в поліції говорять, що ще в день зникнення бізнесмена опитали всіх свідків. Зібрали відео з камер спостереження і встановлюють причетних до викрадення.

Як писав "Апостроф", в Києві відбулося викрадення одного з акціонерів ТОВ "Севастопольсікий судно-ремонтний завод" Південний " , майно якого знаходиться на території тимчасово окупованого Криму.