Поліція зупинила переляканого лихача на вантажівці: його пояснення було шокуючим

Поліція австралійського штату Квінсленд зупинила молодого чоловіка, який гнав вантажівку по автотрасі зі швидкістю 123 кілометри на годину, що значно перевищує дозволену. Але штрафувати водія поліцейські не стали.

Про це пише сайт "Рідус".

З'ясувалося, що чоловік порушив правила через те, що виявив у себе в салоні отруйну східну коричневу змію.

"Я їхав зі швидкістю близько 100 кілометрів на годину і коли почав пригальмовувати, змія стала повзти по моїй нозі. Незабаром її голова з'явилася вже на водійському сидінні, прямо у мене між ніг", - цитує розповідь Джиммі Fox News.

Шофер був вкрай наляканий, тому що не міг зрозуміти, вкусила його рептилія або ще немає. Нарешті йому вдалося вбити отруйну гадину ножем і ременем безпеки, але він все одно перебував в стані шоку. Мертву змію дорожній патруль знайшов в кабіні вантажівки.

Водій вантажівки Фото: Скріншот з відео

Прибулі на місце події парамедиків встановили, що Джиммі, на щастя, не був укушений коричневої змією, чия отрута вважається однією з найсильніших. Вона викликає запаморочення, діарею, конвульсії, відмову нирок, параліч і зупинку серця. Зазвичай змії при обороні не завдають смертельних укусів, але без медичної допомоги ймовірність летального результату висока.

Як писав "Апостроф", в Бразилії біологи виявили ікластого "хробака" , схожого на чудовисько з фільму жахів, у якого ротові залози з отрутою.