Вікторія Булітко народила чи ні - це фото викликало палкі суперечки

Актриса Вікторія Булітко приголомшила своїх шанувальників фото з немовлям.

Відповідні фото вона виставила в своєму Instagram.

"Ну, нарешті", - написала Вікторія Булітко в публікації з фотографіями з нібито виписки з роддома. Хтось з прихильників вирішив, що вона народила і це дійсно фото виписки і пологового будинку. Хтось припустив, що в ситкомі "Вижити за всяку ціну" у Бережков з'явиться друга дитина. А хтось просто не зрозумів, що відбувається.

Незабаром актриса зізналася, що фотографії дійсно зроблені для ситкому "Вижити за всяку ціну"

- У нових сезонах реквізитори доповнюють і покращують інтер'єр. Наша сериальная квартира, як справжня, обростає новими декораціями і деталями. Ці фото будуть стояти в рамках, як спогади про дні народження Лешко. Вони вийшли такими яскравими і натуральними, що я не втрималася і поділилася ними з шанувальниками! - розповіла Вікторія.

Прем'єра другого сезону серіалу "Вижити за всяку ціну" запланована на осінь.

Фото: Скріншот публікації Вікторії Булітко з Instagram

Як писав "Апостроф", телеведуча Валентина Хамайко поділилася з підписниками свіжими знімками 11-річної дочки Соломії і викликала паніку серед фоловерів, адже дівчинка на фото позує з поголеною головою. Вона пояснила, чому дозволила дочці настільки сміливі експерименти, і тепер деякі фоловерів впевнені, що перед ними - приклад сучасної супермами.