RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Жінка незвично помстилася чоловіку і його коханці - тепер на неї завели справу

У Вуглегірську (Росія) жінка оригінально помстилася коханці свого чоловіка, тепер проти неї порушили кримінальне провадження.

Про це повідомляє Слідче управління СК РФ по Сахалінській області.

Виявилося, що 37-річна жінка при перегляді телефону свого чоловіка виявила особисту переписку між ним і 34-річною мешканкою м. Ніколаєвськ-на-Амурі. Також в телефоні були інтимні фотографії жінки.

У березні підозрювана, перебуваючи у себе вдома, використовуючи обліковий запис своїх подруг в месенджері, розповсюдила в групі "Оголошення м. Ніколаєвськ-на-Амурі" недостовірну інформацію, а саме про надання коханкою чоловіка інтимних послуг і прикріпила її інтимні фотографії, створивши тим самим можливість невизначеному колу осіб ознайомитися з подробицями приватного життя жінки.

Правоохоронцями порушено кримінальну справу стосовно 37-річної мешканки смт. Шахтарськ. Вона підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 137 КК РФ - порушення недоторканності приватного життя.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під час конфлікту в селі Павлиш Онуфріївського району (Кіровоградська область) 45-річна жінка жорстоко побила свою колишню свекруху. 92-річна пенсіонерка померла в лікарні.