RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

В Україні вісім областей і Київ не готові до ослаблення карантину

Станом на понеділок, 20 липня, не відповідають необхідним критеріям для ослаблення протиепідемічних заходів 8 областей та місто Київ.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Так, за даними Міністерства охорони здоров'я, до ослаблення карантину не готові Вінницька, Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Харківська і Чернігівська області та місто Київ.

У даних регіонах велика завантаженість ліжок в закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим COVID-19 і становить понад 50%. А коефіцієнт виявлення випадків інфікування більше 11%.

Відзначимо, що для ослаблення карантину необхідно, щоб завантаженість ліжок в закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженими випадками COVID-19, становила менше 50%, а середня кількість тестувань (методами полімеразної ланцюгової реакції та імуноферментного аналізу) протягом останніх 7 днів становила більше 12 тестувань на 100 тисяч населення.

Як писав "Апостроф", станом на 20 липня в Україні зафіксовано 59 493 випадки коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, за минулу добу в Києві підтвердили 77 нових випадків захворювання коронавірусом, всього в столиці за станом на понеділок, 20 липня, зафіксовано 6 961 тих, що заразилися COVID-19.