RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Хто така Юлія Зорій і чому вона не зіграла весілля з Резніковим

25 липня, Юлія Зорій вийшла заміж за віце-прем'єр-міністра України - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Рєзнікова.

Про це пишеICTV.

Вони офіційно оформила свої стосунки, а святкування вирішили перенести на невизначений термін у зв'язку з ситуацією в світі, і в Україні зокрема.

"Шлюб ми реєстрували в Центрі надання адміністративних послуг в пункті пропуску "Каланчак" на адміністративному кордоні Криму з Херсонською областю. Там ми вирішили провести найважливішу для нас подію, щоб показати, що будь-який українець може зробити те ж саме. Ми хотіли все перевірити на собі і цим бути корисними для інших. Це, дійсно, зручно, доступно і головне - безпечно ", - розповів Резніков.

Юлія Зорій і Олексій Резніков Фото: Скріншот з сайту ICTV

Хто така Юлія Зорій

Сама ж Юлія Зорій - ведуча програми "Ранок у великому місті" на ICTV. Раніше вона працювала на радіо "Ера" і на телеканалі ТРК "Україна".

Юлія веде сторінку в Instagram, де розповідає про своє особисте життя і про роботу. Подивитися його можна тут .

Як писав "Апостроф", колишня дружина британського співака сера Елтона Джона на ім'я Рената Блауел подала на музиканта до суду через те, що він порушив правила шлюборозлучної угоди під час зйомок фільму "Рокетмен".