RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Чоловік на вечері у боса вскочив у халепу з погано просмаженим стейком

Чоловік на вечері у боса своєї дружини вскочив у халепу з погано прожареним стейком.

Про свою пригоду він розповів на сайті Reddit.

«Бос моєї дружини з її нової роботи запросила нас на вечерю. По дорозі моя дружина багато разів повторювала мені, наскільки важливо було справити хороше враження», - починає розповідь користувач Reddit під ніком defenestrate_me_now.

«А я зарозуміло відповідав своєю дурній дружині, що завжди справляю гарне враження», - зазначає він.

За словами defenestrate_me_now, бос його дружини - самотня жінка за 50 років.

«Так що нас було тільки троє. Ми базікали про напої і салати і, здавалося, дійсно добре проводили час. Вона сміялася над моїми своєчасними, дотепними жартами, і моя дружина здавалася задоволеною», - розповідає користувач Reddit.

Незабаром бос принесла основну страву - по великому стейку для кожного.

«Коли я почав різати свій стейк, то розгубився, побачивши, наскільки він погано просмажений», - зазначає defenestrate_me_now.

За його словами, стейк був зовсім сирий.

«Я, напевно, міг би реанімувати корову, якби спробував», - пише автор історії, описуючи той яловичий стейк.

«Я сидів, соваючи ножем і виделкою, і думав, що ж буде, якщо я не з'їм цей стейк», - ділиться defenestrate_me_now переживаннями.

«Оголосити себе веганом? Ні, не вийде. Адже я вже симулював великий ентузіазм, побачивши стейк», - розповідає він.

І в цей момент господиня вечора пішла на кухню приготувати десерт.

«Я глянув через шикарний обідній стіл і побачив відкрите вікно у цій 3-поверховій квартирі... над моєю головою з'явилася лампочка з мультяшним світлом», - розповідає чоловік.

«Я зрозумів, що повинен діяти швидко і рішуче, адже вона могла повернутися у будь-який момент. І я зробив вчинок. Схопив стейк рукою, обережно зтрусив сік і зробив ідеальний кидок прямо в центр відкритого вікна», - продовжує автор історії.

І трапився великий облом.

«Вікно виявилося закритим. Це було офігенно чисте вікно, яке ви коли-небудь бачили в своєму житті. Тобто доти, доки мій сирий стейк не гепнувся в нього і не зісковзнув, залишивши за собою кривавий слід», - розповідає чоловік.

«Моя дружина, якій дістався стейк з хорошою середньою прожаркою і яка не знала про моє скрутне становище, повернула до мене голову, у неї відвисла щелепа, вона дивилася на мене, немов я прибулець з іншої планети. Потім її погляд поступово наповнився демонічним гнівом», - повідомляє автор історії.

За його словами, бос його дружини, почувши удар, швидко повернулася до вітальні.

«І застала сцену: стейк на підвіконні, кривавий слід на вікні, моя порожня тарілка... Вона кинула на мене спантеличений погляд», - розповідає чоловік.

«Я просто не знав, що сказати. Було відчуття, що мовчазна сцена розтягнулася на вічність. Але насправді це було всього 3 або 4 секунди. Нарешті, я вимовив: «Я... мені дуже шкода. Я такий тупий... Я не знаю... Я просто різав це... і ... це ... це вислизнуло... просто запитайте мою дружину, я дійсно тупиця... вірно, люба? ... Я приберу це... Я не можу повірити в це... мені так шкода" і т.д... і т.д...» - продовжує defenestrate_me_now.

За його словами, обидві жінки продовжували дивитися на нього, «ніби він втік з психушки», коли той серветкою витирав кров біля вікна, струшував стейк і продовжував бурмотіти свої нескладні виправдання.

«Я знав, що я маю зробити. Я зніяковіло повернувся на своє місце і почав їсти кожен шматочок цього огидного, холодного, кривавого, сирого стейка», - повідомляє defenestrate_me_now.

«Я залишався досить тихим залишок вечора. З моменту інциденту моя дружина сказала мені тільки два слова: «У мене все добре»», - продовжує автор.

В кінці історії він також додав, що пізніше отримав від дружини повідомлення: «Хороші новини, мій бос і я просто посміялися над тим, який ти ідіот. Я сподіваюся, ти каєшся. Кохаю тебе, придурок».

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: