RU  UA  EN

Вівторок, 1 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

30 вересня

Всі новини

Спалах коронавірусу в гуртожитку в Києві: нові подробиці

Стали відомі нові подробиці про хворих коронавірусом в Інституті спецзв'язку і захисту інформації Національного технічного університету України Київського політехнічного інституту ім.Ігоря Сікорського.

Про це повідомляється на сторінці Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації в Facebook.

Станом на зараз, 27 липня, тут зареєстровано 52 випадки захворювання коронавірусної інфекції. 7 курсантів знаходяться в Київській міській клінічній лікарні №4 з температурою тіла 36,8-37,2. Температура інших інфікованих - в межах норми. Стан здоров'я всіх курсантів задовільний.

Керівництво Держспецзв'язку та ІСЗЗІ, спільно з відповідними підрозділами КМДА організували комплекс необхідних санітарно-епідеміологічних заходів для запобігання та мінімізації можливих ризиків поширення захворювання Covid-19 серед працівників і курсантів, а також за межами інституту.

Як повідомляється, особовий склад Інституту забезпечений усіма необхідними медичними засобами для перевірки стану захворюваності Covid-19.

Крім того, організовано проведення дезінфекції та вологого прибирання приміщень з дезінфікуючими засобами, здійснюється постійний скринінг температури всіх працівників інституту, розгорнуто санітарний намет.

Як писав "Апостроф", в Інституті спецзв'язку і захисту інформації Національного технічного університету України Київський політехнічний інститут ім.Ігоря Сікорського зафіксували спалах коронавирусной хвороби. Всего в общежитии проживают 152 курсанта.