Дочка написала зворушливий лист батькові з синдромом Дауна - багато хто не міг стримати сліз

Дівчина з Філіппін на ім'я Річі Енн Кастільо написала зворушливий лист батькові, який страждає від синдрому Дауна.

Про це повідомляє "Bored Panda".

"Дорогий, тату. Сьогоднішній день знаменує особливий і дуже чудовий момент у твоєму житті. Сьогодні тобі виповнюється 50 років, і я така щаслива, що ти продовжуєш жити довге і красиве життя. Лікарі все ще вражені цим! Не впевнена, що ти зможеш прочитати це, тому що я не знаю, чи є у тебе Facebook, але я хочу, щоб весь світ знав, як я пишаюся тим, що ти мій батько. я хочу, щоб весь світ знав, наскільки ти прекрасний всередині і зовні. Тату, мені знадобилося багато років, перш ніж я змогла стати досить сміливою, щоб відкрито розповісти всім про це, тому що не всі знають всю правду, так як все дуже заплутано", - написала Річі.

Дівчина ділиться, що в початковій школі над нею сміялися і знущалися через хворобу батька.

"Але коли я була дитиною, я не помічала, що ти інший, ти просто був моїм татом. Я не розуміла, чому вони сміються наді мною і називають мене ненормальною. Я зрозуміла це пізніше, і це зробило з мене боягуза. Але ти заслуговуєш більшого, ніж просто боягузлива дочка, якій я і є. Ти заслуговуєш любові, розуміння, терпіння і визнання, як і будь-який інший чоловік з синдромом Дауна. я пишу тобі вітання з днем народження, тому раніше ніколи такого не робила. Ти заслуговуєш набагато більшого. Тату, ти найсильніша і хоробра людина з усіх, кого я знаю", - пише дівчина.

"Майже все твоє життя лікарі вводили в тебе голки, проводили операції то тут, то там, робили діаліз протягом усього життя, і ще довгий список обмежень. Але ти ніколи не скаржився. Ти найсильніший, тому що після всіх операцій, процедур і ночей в лікарні ти міг сказати: "Wa ko mahadlok mamatay kay ni salig ko sa Ginoo" (Я не боюся, тому що вірю в Господа). ти завжди посміхаєшся після довгого дня в центрі діалізу або після нападу гіпоглікемії. Ти найсміливіший, тому що ти так багато пережив, але ти ніколи не боявся. Я не можу уявити себе на твоєму місці ", - написала вона.

Вона розповідає про хоробрість батька, "я бачила тебе в гірші моменти твого життя, і ти просто говорив "я втомився"

"Ти завжди можеш змусити посміхнутися і розсмішити кого завгодно. Разом з цим ти можеш дуже дратувати, але ми все одно тебе любимо. Я розумію, що у тебе бувають як хороші, так і погані дні (твої погані дні - це також і наші погані дні хаха). Іноді ти можеш бути злим і відштовхувати всіх, включаючи мене. але це просто ти, і це нормально. це нормально бути іншим. Я могла б продовжувати говорити про тебе, але це буде занадто довго. З 50-річчям, татку! Спасибі, що завжди називав мене своєю єдиною дівчинкою, і я завжди нею буду, я сильна і смілива завдяки тобі, і я дуже сильно люблю тебе, тату. Думаю, я вже досить велика, щоб захистити себе від хуліганів. З великою любов'ю, твоя дочка", - написала вона.

Лист Річі зворушив серця користувачів, викликавши хвилю сліз і позитивних емоцій. Користувачі ще раз привітали тата Річі з днем народження, зазначивши, що це кращий лист тату від дочки.