RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Микола Тищенко та Ірина Білик "засвітилися" в дорогому готелі на популярному курорті

Українські знаменитості вирушили на відпочинок - в середу, 29 липня, ресторатора і нардепа від "Слуги народу" Миколу Тищенка помітили в готелі Club Prive by Rixos на узбережжі Середземного моря в Белеку. У цьому ж елітному готелі зупинилася народна артистка України Ірина Білик з молодшим сином Табрізом.

Відпочинок знаменитостей вдалося сфотографувати кореспондентам видання "Країна".

Так, Тищенко відпочиває з красунею дружиною Аллою Барановською і їхнім сином Давидом, якому три з половиною роки. Поки мама і малюк засмагали і купалися, політик усамітнився в тіні шатра зі своїм мобільним телефоном. Микола весь час не випускав з рук гаджет, гортав стрічку соцмереж і читав новини.

У цьому ж готелі відпочиває народна артистка України Ірина Білик з молодшим сином Табрізом, якому чотири з половиною роки. Щоб розважити хлопчика, співачка вирушила до турецького Діснейленду - The Land of Legends. Це парк розваг з атракціонами, водними гірками, шоу дельфінів і звіринцем. Вхідний квиток на один день їм обійшовся в 2 850 грн ($58 коштує на офіційному сайті квиток для врослого і $45 для дитини від 7 до 11 років).

Відпочинок в Club Prive by Rixos - задоволення не з дешевих. Так семиденний тур на двох, який стартує в найближчі дати обійдеться в 420 000-790 000 гривень, в залежності від категорії номера та виду харчування.

Як повідомляв "Апостроф", українські зірки естради, музиканти, шоумени, популярні ведучі і спортсмени задекларували доходи, отримані в 2019 році, на загальну суму майже 766 млн гривень. За даними ДПС, телевізійна ведуча задекларувала 261,6 млн грн, футболіст - 24,5 млн грн, співак - 15,3 млн гривень.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: