"Швидкі" весь час везуть хворих: з'явилося тривожне відео з коронавірусної лікарні Одеси

В мережі з'явилося показове відео роботи медиків інфекційної лікарні в Одесі, де раніше був встановлений антирекорд за кількістю нових заражених на коронавірус (COVID-19).

Запис опублікували на офіційному сайті Одеської міськради.

Станом на ранок 4 серпня в Одеській області зареєстровано 3557 випадків COVID-19.

Завідуюча 10-м відділенням комунальної установи "Міська клінічна інфекційна лікарня" Людмила Бошкова повідомила, що до них щодня надходять нові пацієнти.

"Ми п'ятий місяць працюємо з COVID-пацієнтами. Думали, що влітку це все піде на спад і, швидше за все, закінчиться, але нічого не закінчується, так само, як і в усьому світі. Кожен день надходять хворі: ми виписуємо 7-8 людина, і 10 надходять. Епідемія нікуди не поділася, а вдвічі збільшилася", – сказала лікарка.

Додамо, що на відео показано, що біля лікарні стоять більше десяти карет "швидкої допомоги", що привезли нових хворих. Медики приступають до роботи, одягнувши захисний костюм. Лікарі проводять огляд, після якого медсестри виконують призначення.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні за минулу добу, 4 серпня, зафіксували 1 271 новий випадок коронавірусу, що стало черговим антирекордом.