RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Криваві протести в Білорусі напророкували в американському серіалі за 2012 рік - відео вражає

Криваві, жорстокі протести в Білорусі напророчили в американському мультсеріалі для дорослих "Південний парк".

Про це пише Telegram-канал "ВЕХА (Харків)".

В одній із серій серіалу є момент з випуском новин. У них ведучий розповідає, "протистояння білоруських фермерів і білоруського уряду привернуло увагу світової спільноти". Після в кадрі з'являється Ісус Христос (постійний герой серіалу - ред. "Апостроф") і він дає інтерв'ю про те, що поговорив з представниками двох сторін і йому здається, що криза ось-ось вирішиться. І далі розповідає, як він багато робить для того, що дбати про людей і про завершення протистоянь.

Тим часом, на задньому плані ми бачимо, як уряд стріляє в людей з танків, а потім і зовсім переїжджає їх технікою. Тобто картина повна протилежність тому, що говорить Ісус.

"Вони передрекли події в Білорусі. Американський серіал "Південний парк" (South Park). 16-й сезон 13-а серія. Рік 2012. А тоді це здавалося смішним ...", - пишуть в коментарі до відео.

Як писав "Апостроф", в мережі з'явилося відео з Білорусі, на якому міліцейські жорстоко б'ють чоловіка. На відео міліцейські, мабуть, попросили чоловіка зупиниться, він падає на коліна, руки за голову. До нього підходять кілька правоохоронців, і один з іншого боку з розгону його штовхає. Чоловіка б'ють руками, ногами і кийками.