RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

Мати нареченої спробувала зірвати весілля, але такого фіналу вона не чекала - принизили при всіх

Мати нареченої, з якою у останньої були непрості відносини, спробувала зірвати весілля, але дуже пошкодувала про це - її швидко поставили на місце.

Історію розповідає Mirror.

За словами нареченої, вона не була впевнена, чи кликати матір на торжество, але згадала, що у її сестри на весіллі все пройшло ідеально. Тоді жінка розповіла серію анекдотів, але на цей раз її витівка приголомшила всіх.

"Я рада, що [наречена] знайшла когось, хто не любить красиву зовнішність, тому що я не знаю, як вона могла б дозволити собі пластичну операцію... Молодець [наречений] за те, що витерпів серйозні проблеми зі здоров'ям нареченої, тримаю парі, він би не зацікавився, якби їй поставили діагноз до того, як вони зустрілися!" - заявила мати нареченої на торжестві.

Після вона назвала свою дочку "пошкодженим товаром", пославшись на неприємний інцидент, який стався, коли вона була підлітком. Після цих слів тамада вирвав з її рук мікрофон, почала грати музика, а саму жінку виставили геть.

Відзначається, що мати нареченої намагалася повернутися на торжество, але друзі дівчини не дозволили їй цього зробити. Після цього випадку вони більше не спілкувалися.

Як повідомляв "Апостроф", раніше свекруха спробувала зірвати весілля сина, але невістка не розгубилася - відповідь вразила гостей.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: