RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

Зеленський використав слоган, співзвучний мему з російського серіалу

На сторінці президента України Володимира Зеленського вийшов пост, що супроводжується селфі-фото глави держави на тлі мосту, що будується в Запоріжжі.

У підводці сказано: "Міст у Запоріжжі. Будуємо цілодобово! Хтось обіцяв багато років, а ми робимо!"

Остання пропозиція співзвучна слогану кіноперсонажа Івана Самсонова з російського комедійного серіалу "Домашній арешт" авторства Семена Слєпакова.

За сюжетом Іван Самсонов (у виконанні Олександра Робака) - ескаваторщик, що зловживає алкоголем, висувається в мери міста в російській глибинці. Його кампанію веде колишній мер-хабарник, якого посадили під домашній арешт за місцем прописки - в комуналці з Самсоновим. Слоган кампанії - "Усі говорять, а я роблю", зараз використовують як мем.

Нагадаємо, міст через Дніпро в Запоріжжі будують з 2004 року. За цей час оцінна вартість проекту зросла з 5 млрд грн до 16,2 млрд грн, повідомляв у листопаді 2019 року на той момент прем'єр-міністр Олексій Гончарук. У лютому 2020 року тендер на добудову моста виграла турецька компанія Onur, вартість контракту - 11,92 млрд грн. Результати тендеру вивчає Антимонопольний комітет. Проте, в червні 2020 року Укравтодор повідомив про активне будівництво об'єкта. За умовами тендеру міст через Дніпро в Запоріжжі мають добудувати до кінця 2023 року.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: