RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Пес загубив улюблену іграшку і став колекціонером - фото його "скарбів" розвеселило мережу

Золотистий ретрівер на ім'я Брюс одного разу під час гри зі своїм господарем Лео Айсенхуром загубив улюблену палицю - і це зробило його справжнім колекціонером.

Історію розповідає Bored Panda.

4-річний пес після зимового шторму, коли його улюблена палиця потрапила під сніг і загубилася, був надзвичайно засмучений.

"Протягом наступних кількох днів він приходив в абсолютне безумство кожен раз, коли ми виходили на вулицю, невпинно шукаючи свою палицю. Він порпався, як божевільний, і навіть заривався головою в сніг, намагаючись знайти її", - розповів Лео.

За його словами, після цього Брюс почав збирати всі палиці, які трапляються йому на очі - в його колекції таких уже більше 50.

"Брюс, здається, не розбирається у відмінностях, так як він любить палички всіх форм і розмірів. Ми живемо біля струмка, який часто буває затоплений, тому у нього завжди є прекрасний вибір палиці на вулиці", - пояснив Айсенхур.

Раніше ми розповідали про пса Мако, який виріс у притулку в компанії кинутих кішок, і після того, як його забрала сім'я, він продовжує дивувати всіх своїми вчинками, адже вважає себе котом.

Також в мережі показали неймовірного пса-серфінгіста, який опанував справжнім мистецтвом катання на дошці бурхливими морськими хвилями. І, схоже, що це приносить йому неймовірне задоволення.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: