Астрологи назвали п'ять ідеальних пар по знаку Зодіаку - благословенні небесами

Існує красива легенда про те, що шлюби укладаються з благословіння небесної канцелярії. Астрологи вирішили розібратися в цьому питанні і назвали 5 зодіакальних пар, яких дійсно благословили зірки.

Як передає "Апостроф", про це повідомляє ресурс slovofraza.com.

Овен + Стрілець: вогненний союз любові

Представників цих знаків Зодіаку вважають вибухонебезпечною парочкою через вплив вогненної стихії, яка об'єднує їх вибухові характери. Обом притаманні імпульсивність, емоційність, схильність до конфліктів і агресивна поведінка. Але незважаючи на все це, Овен і Стрілець між собою чудово ладнають. Їх невтомна пристрасть звучить в унісон, завдяки чому розквітає справжнє і міцне кохання. Овен, як і Стрілець, прагне до динаміки, дивиться на життя з оптимізмом, любить пригоди і зміни. Спільне щастя представників цих знаків будується всупереч всім законам Всесвіту, а ця пара здатна довести всім навколо: безвихідних ситуацій не буває, якщо поруч з тобою правильна людина.

Телець + Діва: закон жанру

Тельця і Діву складно назвати схожими, але саме земна стихія, яка їх об'єднує, дає шанс цим двом людям дивитися в один бік. Ці партнери високо цінують внутрішню гармонію і стабільність в житті. Телець зміцнює стосунки корисною для Діви впертістю, а кмітливий розум Діви допомагає Тельцю швидко і правильно приймати складні рішення. Ці партнери врівноважують і доповнюють один одного. Також вони приділяють багато уваги внутрішньому зростанню і підтримують це в своєму партнері, завдяки чому індивідуальний потенціал кожного розкривається на повну.

Близнюки + Терези: гнані вітром до щастя

Повітряна стихія забезпечує ідеальну гармонію цій зоряній парі. Обидва партнери вдало доповнюють один одного, а потужний духовний зв'язок живить вогонь їхньої любові. Ці представники Зодіаку однаково віддалені від матеріального світу, тому вони не меркантильні і ніколи не сваряться з побутових питань. Їх пов'язує дещо більше, ніж створення сім'ї - вони мають спільні цінності, бажання дати бій рутині і пізнати світ. Близнюки і Терези, як ніхто, цінують почуття один одного, намагаються уникати негативних емоцій, поважають право кожного на індивідуальність і дають один одному повну свободу.

Рак + Риби: ідеальна гармонія

Союз Рака і Риб називають ідеальним недарма: обидва знаки відносяться до водної стихії, що робить їх життя гармонійним. Вони чудово доповнюють один одного, а їх життєвий шлях наповнений сильними емоціями, глибокими почуттями, незвичайними подіями. У їхніх стосунках багато ніжності, чуттєвості, відкритості та щирості, і кожен з партнерів отримує те, до чого прагне. Шлюб між Раками і Рибами завжди по любові - у них аналогічні темперамент, спосіб життя, характер і звички. Вони розуміють один одного з півслова, а тому щасливі разом.

Скорпіон + Риби: створені одне для одного

Ще один незвичайний і дуже гармонійний союз представників водної стихії, в якому панують абсолютне взаєморозуміння і подібне світовідчуття. Скорпіон і Риби відчувають один одного на інтуїтивному рівні, а історія їхнього кохання нагадує сюжет романтичного фільму. І хоча з точки зору астрології ці знаки різні, їх об'єднує щось більше - це життєві принципи, довіра і бажання нескінченної турботи один про одного, емоційність і глибина почуттів. Ця пара - зразок міцності, сталості та пристрасті.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали спеціальний любовний гороскоп, який допоможе знакам Зодіаку знайти свою любов і щастя.