RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Львові жорстоко побили двох пенсіонерів, один з них помер

У суботу, 12 вересня, у Львові підлітки побили двох літніх чоловіків, один з них помер від отриманих травм.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на прес-службу поліції.

Інцидент стався на вулиці Богдана Хмельницького, там було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. В іншій кімнаті цієї ж будівлі перебував ще один чоловік з чисельними тілесними ушкодженнями.

"Проведеними заходами було встановлено, що тілесні ушкодження загиблий та його товариш могли отримати під час конфлікту з невідомими чоловіками, які жорстоко побили їх. Завдяки профісійній та злагодженій роботі співробітників усіх підрозділів поліції, а також чіткій координації дій, вже за кілька годин оперативники карного розшуку Шевченківського відділу поліції встановили особи та затримали 16-річного львів’янина та мешканця Жовківщини віком 18 років, причетних до вчинення цього злочину", - розповів очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

Правоохоронці встановили особу загиблого, 70-річного львівянина та його товариша – також жителя Львова віком 64 роки, якого медики госпіталізували. Зараз він перебуває у комі.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 та ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до десяти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі двоє чоловіків напали на 16-річних туристіві відібрали у них телефони і гроші, як тільки ті зійшли з перону залізничного вокзалу.

Нагадаємо, що у Києві на одному з пляжів двоє чоловіків напали на жінку, побивши і пограбувавши її.