RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Опубліковано відео з хлопчиком, що був збитий сином кандидата в мери Кривого Рогу на "тисячці"

11-річний хлопчик, який півтора тижні тому в Кривому Розі постраждав в ДТП за участю сина кандидата в мери від "Слуги народу", продовжує успішно проходити лікування в обласній лікарні Дніпра у відділенні нейрохірургії.

Журналісти поспілкувалися з мамою хлопчика, пише krivbass.city.

За словами Наталії Іванівни, Саша швидко одужує, і почуває себе краще.

"У нас вже все добре, ми гуляємо кожен день. Як бачите, дитина посміхається. У нас вже нічого не болить", - ділиться жінка.

Наталія Іванівна сподівається, що вже через кілька днів хлопчик буде вдома.

"Чекаємо швидше, коли нас випишуть додому. Крапельниці нам доставлять. Тому, ми сподіваємося, ми в п'ятницю будемо вдома", - каже вона.

Покращене самопочуття дитини дозволило матері на кілька днів з'їздити додому, залишивши його на сестру.

"Дочка весь час тут була. Я додому навіть їздила вже - зважилася залишити Сашу. Тому що (він) добре себе почуває, дочка з ним була", - розповідає Наталія Іванівна.

За словами завідувача відділенням нейрохірургії Володимира Агафонова, стан дитини стабільний, загрози здоров'ю і життю - відсутні.

"Тут він проходить повне медичне лікування. На стаціонарі він буде ще тиждень. По суті, реабілітація по черепно-мозковій травмі буде ще два тижні в домашніх умовах. А з приводу перелому плечової кістки - як тільки ортопеди-травматологи дозволять зняти гіпс і почати реабілітацію - думаю, що тижні ще 3-4 потрібно", - прогнозує лікар.

У Кривому Розі в результаті ДТП постраждав 11-річний школяр. На "зебрі" його зачепила іномарка. За кермом знаходився Марк Шевчик, син кандидата в мери міста від "Слуги народу". Сам Дмитро Шевчик в Facebook розповів про подробиці трагедії і повідомив, що взяв особисту відповідальність за майбутнє дитини.

Журналістам вдалося поспілкуватися з завідувача відділенням нейрохірургії дитячої обласної лікарні Дніпра Володимиром Агафоновим, який охарактеризував стан здоров'я дитини, як середньої тяжкості, і наголосив на відсутності загрози життю і здоров'ю дитини; мама дитини відзначила поліпшення стану здоров'я дитини.