RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Оцінив життя в 3000 грн: ЗМІ розповіли про спробу кума Ситника домовитися з сім'єю збитого ним чоловіка

Колишній прокурор, а нині керівник детективів НАБУ Андрій Калужинський, намагався "домовитися" з матір'ю збитого ним на смерть на пішохідному переході чоловіка за 3000 грн.

Мати Миколи Ткаченка, якого в 2005 на смерть збила машина головного детектива НАБУ, в той час співробітника прокуратури Обухівського району Київської області Андрія Калужинською, розповіла "Стране", як він намагався з нею домовлятися і давав 3000 гривень, повідомляють Українські новини.

За її словами, після смертельної ДТП (прокурор збив на смерть її сина на пішохідному переході), Андрій Калужинський приходив до неї і пропонував оплатити похорон, але жінка його вигнала з дому зі словами: "Так ти ще мені хочеш заплатити за те, що ти мого сина вбив? Вийди з дому!". Після цього він знайшов її дочку Галину і вручив їй гроші зі словами: "А давайте домовимося, щоб я з вами спілкувався, а не з матір'ю".

Прокурор пропонував 3000 грн, яких не вистачило навіть на пам'ятник загиблому.

"На наступний день після його приїзду приїжджав прокурор Київської області. Імені його не згадаю, - розповіла мати загиблого. - Він запитав, скільки Калужинський дав мені грошей. Коли я сказала, що три тисячі гривень, він дуже сильно здивувався і обурився. Він назвав його підлим і сказав, що Калужинський багач".

Як писали ЗМІ, в 2005 році кум директора НАБУ Артема Ситника Андрій Калужинський на авто збив пішохода на пішохідному переході в Обухові. Жертвою став 47-річний Микола Ткаченко, який помер на місці. Однак Калужинський так і не поніс ніякого покарання: справу проти нього було закрито через формальні причини.