RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, на яких чекає великий успіх у жовтні

У жовтні Марс, який відповідає за ділову активність, ретроградний, а в середині місяця ретроградним стає і Меркурій. Це все говорить про те, що в жовтні не варто сподіватися на великі ділові успіхи.

Про це повідомляють астрологи, пише slovofraza.com.

При цьому фахівці радять враховувати вдалі і невдалі дні, так як цим ви знизите ймовірність невдачі і проведете місяць більш-менш продуктивно.

1-12 жовтня в бізнесі удача буде супроводжувати Скорпіонам. За словами астрологів, такі люди будуть чудово бачити підгрунтя ділових процесів. Практично ні в кого не вийде обдурити їх на переговорах і в угодах.

У Тельців, Дів і Терезів в жовтні раптово з'явиться час на те, щоб почати вибудовувати довірчі відносини з партнерами по бізнесу і клієнтами. Також у цих знаків зодіаку буде можливість перехопити угоду, яка зірвалася у їхніх конкурентів.

А ось Стрільцям може в бізнесі допомогти не призначена для них інформація. Люди цього знаку можуть вийти на пік удачі замість когось іншого, у кого в ці дні щось не склалося.

25 жовтня успіх в бізнесі астрологи пророкують Близнюкам, Скорпіонам і Водоліям. Вони зможуть зрозуміти, чого їм не вистачає для успіху. Ідея, яка прийде їм в голову, в майбутньому отримає свій розвиток і приведе їх до успіху.

У Козерогів щасливим днем буде 16 жовтня. Новолуння в цей день буде пов'язано з розвитком особової справи і новими діловими починаннями. Важливо в цей день мріяти про свіжі ділові ідеї і про те, щоб в бізнесі почало відбуватися щось хороше.

А ось для Раків буде вдалим Повний місяць 2 жовтня. У цей день їми буде досягнуто апогею справи, над якою ви працювали останнім часом. Для Левів таким же буде Повний місяць 31 жовтня.

Нагадаємо, що в жовтні деяким знакам Зодіаку пощастить зустріти свою любов.