RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Організатором був сусід: блогерша Олена Лоран розповіла про спробу викрадення її доньки, відео

У середу, 21 жовтня, в Київській області поліція затримала банду, яка планувала викрадення 6-річної доньки української телеведучої і блогера Олени Лоран.

Подробиці інциденту в Instagram повідомила сама Олена Лоран.

Вона пише, що злочинці вимагали за її дитину 200 тисяч доларів викупу.

"Не вийшло, тому що нас завчасно попередили правоохоронні органи. Ми були готові. Замах планувався з 4 серпня. Було стеження", - розповіла вона.

Жінка додала, що дівчинка не постраждала - під час операції із затримання злочинців вона перебувала в готелі і дивилася мультики.

За словами Лоран, викрадачів затримали, їм "світить" від 8 до 15 років за гратами.

"Викрадачем Габі виявився сусід через стіну, з яким ніколи не було конфліктів. Але ... який прослуховував розмови наші на задньому дворику щодо бізнесу. Він, його дружина і подільник заарештовані без права внесення застави", - розповіла вона.

Олена Лоран (справжнє ім'я Дюрцька Олена) - працювала ведучою рубрик Showtime і Зоряний Casual на інтернет телебаченні. Брала участь в телешоу «Богиня шопінгу», «Панянка-селянка».

Як повідомляв "Апостроф", 28 серпня в Борисполі Київської області невідомий чоловік викрав п'ятирічну дівчинку. На його упіймання у поліції пішло кілька годин, з дитиною все в порядку.