RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Названо п'ять кращих дешевих кросоверів, які рідко ламаються і служать вічно

Після того, як експерти назвали найбільш ненадійні б/в кросовери, з'явився список п'яти надійних повнопривідних кросоверів.

Про це пише Rg.ru.

Renault Duster

Французькому виробнику вдалося створити дуже вдалий автомобіль. Найпростіша конструкція, досить витривалі і недорогі в ремонті агрегати за невисокої ціни сформували на "Дастер" дуже високий попит. Кращим вибором буде бензиновий 2.0-літровий мотор з механічною коробкою передач.

Mitsubishi Outlander I

З широкої гами моторів найпопулярніші бензинові "атмосферники" 2.0 і 2.4. Це двигуни легендарної серії 4G6, які при належному догляді проходять до півмільйона кілометрів, а головною запорукою їх справності служить часта заміна хорошого дорого масла. І механіка, і класичний автомат на Outlander I також ходять довго, якщо про них піклуватися. Головна проблема Mitsubishi Outlander I - висока вартість оригінальних запчастин.

Hyundai Santa Fe I (Classic)

Кросовер із солідною зовнішністю, просторим салоном, досить потужними моторами і, звичайно, відносно невисокою ціною. Машина буває з двома бензиновими моторами і одним дизельним. Бензинові агрегати 2.4 і V6 2.7 можна швидше назвати витривалими, ніж надійними. У обох є ряд особливостей і недоліків, але по-справжньому вони підведуть навряд чи. Головною ознакою їх втоми є підвищена витрата масла, який з'являється після 200-250 тис.км.

Suzuki Grand Vitara

Інтегрована в конструкцію кузова рама, повноцінна роздавальна коробка і тільки японська збірка. Ці три моменти, перетворюють Grand Vitara в дійсно витривалий автомобіль. При помірній експлуатації цей автомобіль - один з найнадійніших, ремонтопридатних і невибагливих кросоверів. У нього є і недолік - підвищена витрата бензину і масла.

Toyota RAV4 II

В першу чергу варто відмовитися від вибору примхливого дизеля і базового бензинового двигуна 1.8 серії ZZ-FE, який страждав конструктивними прорахунками. А ось надійні ланцюгові бензинові двигуни 2.0 і 2.4 серії AZ-FE можна брати сміливо. Чотириступінчастий автомат U140 - з розряду вічних, якщо також вчасно міняти масло. "Механіка" теж не викликає особливих нарікань. Вузли повного приводу дорогі, але надійні, якщо не мучити їх серйозними позашляховими навантаженнями і стежити за рідинами.

Як повідомляв "Апостроф", експерти склали рейтинг десяти найбільш популярних автомобілів в Україні в 2020 році. Найчастіше купують кросовери.