RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Ями глибиною до півметра: українка показала моторошний стан міжнародної траси, фото

Траса міжнародного призначення М-13 в Миколаївській області майже зруйнувалася - на полотні величезні ями і тріщини, куди може провалитися колесо автомобіля, що призведе до серйозної аварії.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook Олена Шворак.

Вона вказала, що по дорозі можна проїхати близько 90 кілометрів, а потім їхати дуже ризиковано і доводиться скидати швидкість.

"М-13. Траса міжнародного значення. Сумновідома "бетонка" на Кишинів. В нас латано-перелатано, але їхати 90 реально. На території Миколаївської області - 1-2 передачі і повземо. 20 км 2 години. Плити порепались, стали "на коня", місцями грають так, що просто з-під колес попередньої машини можуть накрити вашу. Ворушаться під ногами - наче живі. Місцями провалля сягають пів метра", - зазначила вона.

Олена Шворактакож показала фото дорожнього полотна і закликала не їздити по цій дорозі вночі.

"Все це набагато страшніше, ніж було на Н-14, бо там хоч перекотитися можна. А тут гострі краї. І глибокі пастки. Одним словом, не їдьте туди! Особливо не їдьте туди вночі. На фото, там де мій Джук, зверніть увагу на заднє колесо. Левітація", - розповіла жінка.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ДСНС попередили про помітне похолодання і появу ожеледиці на дорогах у середині і другій половині листопада.