RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Підозрюють волонтера: спливли несподівані деталі жорстокого вбивства дівчини в Києві

У п'ятницю, 13 листопада, в Голосіївському районі Києва виявили труп дівчини з вогнепальним пораненням в голову. За підозрою у її вбивстві затримали волонтера Сергія Бутка, який під час проведення слідчого експерименту, ймовірно, зізнався у скоєнні злочині.

Про це повідомляє "Обозреватель" з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Волонтеру Сергію Бутку, якого підозрюють у вбивстві дівчини в Києві, правоохоронці планують оголосити підозру та звернутися до суду за обранням запобіжного заходу. Прокурори вимагатимуть для нього утримання під вартою безальтернативно.

Джерела видання повідомили, що, ймовірно, злочин було скоєно через квартиру, Бутко стріляв з переробленої зброї. Про загиблу відомо, що їй було 29 років.

Додамо, що напередодні у Бутка провели обшук у межах кримінального провадження, відкритого за фактом вбивства дівчини в Голосіївському лісі. Під час обшуку в нього виявили корпус гранати Ф-1 і два запала типу УЗРГМ.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Мала Виска Кіровоградської області в ніч на 1 листопада вбили 22-річну дівчину. Її тіло зі слідами насильницької смерті знайшли на дитячому майданчику під плитами занедбаного туалету.