RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Охорона стояла осторонь: мережі розгнівало відео конфлікту на касі в супермаркеті під Києвом

У місті Бровари Київської області в одному з супермаркетів чоловік грубіянив і працівникам магазину і покупцям, все потрапило на відео.

Відповідні кадри опубліковані на Facebook-сторінці "Київ Оперативний".

На відео відображено, що чоловік був незадоволений всім і голосно, використовуючи нецензурні вирази, висловлював свої претензії. Зрештою йому відповіла жінка, він почав їй погрожувати, а потім підійшов і спробував схопити. При цьому захистила жінку не охорона супермаркету, а інший покупець.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика


"Це створіння з відсутнім розумом, зовні схожий на чоловіка, спочатку лаявся через те, що довго стояв в черзі, потім через те, що його обслуговує стажер, потім - кидався на жінку, яка зробила йому зауваження і тд. PS прикольно виглядає обличчя охоронця супермаркету під час конфлікту і інших чоловіків", - підписав відео автор публікації.

Користувачі активно коментують відео.

"Бідний стажер .... а чого він до дівчинки в рожевій шапці при**ався ???? Тому завжди ношу з собою газовий останнім часом", "Передбачаю: завтра виявиться, що це місцевий м**ор, а завтра до вечора, що його ще вчора звільнили ", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", днями Києві на відео потрапив неадекватний чоловік, який купив в магазині скотч і кинув ним у касира.