RU  UA  EN

Четвер, 20 червня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 червня

Всі новини

Telegram відновив роботу, але можливі нові проблеми: в компанії дали пояснення

У популярному сервісі миттєвих повідомлень Telegram, в роботі якого в середу, 16 грудня, стався масовий збій, запевнили, що всі неполадки будуть усунені і незабаром всі повідомлення в мережі відновляться і будуть видні.

Про це повідомили в Twitter компанії.

У повідомленні сказано, що можливість користуватися послугами цього сервісу відновлена для всіх користувачів, хоча труднощі з повідомленнями можуть виникати ще деякий час.

"Зверніть увагу, що ви можете зіткнутися з деякими затяжними ефектами, наприклад, не всі повідомлення будуть видні - вони (проблеми) скоро зникнуть самі по собі. Не потрібно нічого робити з вашого боку. Спасибі за терпіння і ласкаво просимо назад!" - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що проблеми в Telegram почалися близько 15:00, користувачі не могли зв'язатися з сервером і передавати повідомлення. На збої скаржилися жителі України, Польщі, Білорусі, Німеччини, Нідерландів, Франції та інших країн.

Як повідомляв "Апостроф", сервіс мікроблогів Twitter почав працювати зі збоями ввечері 14 грудня. У багатьох користувачів він взагалі не працював.

Додамо, що 14 грудня близько 13:50 за київським часом стався масштабний збій в роботі сервісів Google,який торкнувся роботи YouTube, Google-диск та пошти Gmail.