RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Фонд Вадима Новинського передав подарунки вихованцям київського інтернату та багатодітним сім'ям в Маріуполі

Фонд Вадима Новинського в честь Покрова Пресвятої Богородиці привіз подарунки учням київського інтернату №18, де навчаються діти з порушенням слуху та мовлення.

Про це повідомляється на сторінці в Facebook Прес-центру народного депутата України Вадима Новинського.

"Всі ми з дитинства, всі наші радощі з дитинства і саме в цей період життя ми віримо в чудеса. Сьогодні ми хочемо привітати з Днем Святого Миколая учнів Київського інтернату №18, побажати дітям здоров'я і радості! На жаль, через карантинні обмеження ми не можемо влаштувати повноцінне свято і привітати діток особисто, тому ми передаємо наші подарунки керівникам школи, щоб вони від імені Святого Миколая привітали учнів", - зазначив директор Благодійного Фонду Вадима Новинського в честь Покрова Пресвятої Богородиці Дмитро Сергєєв.

Пресслужба уточнила, що в День Святого Миколая Фонд доставить подарунки в недільні школи по всій країні, а також привітає пенсіонерів - привітання зі святом і подарунки будуть відправлені в будинку для людей похилого віку.

Також Фонд доставив свої подарунки будинкам сімейного типу в Маріуполі - їм були презентовані солодощі та побутова техніка.

"Фонд Вадима Новинського в честь Покрова Пресвятої Богородиці привітав з Днем Святого Миколая будинки сімейного типу в Маріуполі. Багатодітні сім'ї отримали в подарунок від Фонду солодощі та побутову техніку", - наголошується в публікації.