Покатався з "вітерцем": під Харковом співробітник СТО викрав авто і розбив його вщент, фото

У Харківській області співробітник автосервісу в селі Циркуни вирішив покататися на автомобілі Lexus RX 300, який залишила для ремонту 21-річна клієнтка. Під час руху зловмисник, перебуваючи в нетверезому стані, не впорався з керуванням, машина злетіла з траси в лісосмугу.

Про цю подію повідомили в відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем надійшло в Липецьке відділення поліції в понеділок, 21 грудня.

Як виявилося, 37-річний співробітник автосервісу вирішив провести "тест-драйв" автомобіля Lexus RX 300, залишеного на СТО для проведення ремонтних робіт. Під час руху по кільцевій дорозі поблизу екопарку чоловік не впорався з керуванням і злетів з траси в лісосмугу.

Правопорушник, який під час викрадення машини був нетверезим, з численними травмами був доставлений в лікарню міста Харкова.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушникові загрожує до 5 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває", - повідомили в поліцейській прес-службі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Рівненській області зіткнулися відразу 5 автомобілів. В результаті масштабного ДТП загинула одна людина.