RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Порушник ПДР втікав від поліції та пропонував гроші, щоб не показувати вміст 27 мішків: фото

На офіційній сторінці Патрульній поліції України та порталі Національної поліції була опублікована інформація про затримання водія з підозрілим вантажем.

Патруль 25 грудня 2020 року зупинив автомобіль Nissan за порушення ПДР, а саме - номерний знак безпросвітний. Водій автомобіля Nissan їхав, порушуючи ПДР, через Корецький пост, після чого звернув на себе увагу з боку патрулів.

Автомобіль зупинили на території Житомирський області неподалік від населеного пункту Велика Деражня. Водієм авто виявився 51-річний житель України.

Чоловік уникав спілкування з поліцейськими. Співробітники патрульної поліції України вирішили оглянути транспортний засіб порушника. Як виявилося, огляд був проведений недаремно. В ході огляду вдалося виявити 27 мішків каменів, які "були схожі на сирий бурштин".

Для того, щоб уникнути покарання, 51-річний українець, який був за кермом Nissan, запропонував патрулю 1000 євро. Співробітники патрульної поліції відмовилися від хабара, і викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронні органи порушили кримінальну справу за статтею 369 "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі".

Чоловік може отримати не тільки штраф за порушення ПДР, а й кримінальне покарання. Також правоохоронні органи намагаються з'ясувати походження і призначення вантажу.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, в Новій Каховці Херсонської області 25 грудня сталась бійка за участю військовослужбовців .