RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

21 червня

Всі новини

З Новим роком 2021! Найкраща добірка привітань і яскраві листівки

Залишилося зовсім небагато до закінчення 2020 року, але ще є час поділитися своїм привітаннями з наступаючим роком Білого Металевого Бика. Сказати добрі слова рідним і близьким, друзям і коханим, колегам і просто приятелям.

"Апостроф" зібрав найяскравіші новорічні листівки і вітання.

***

З Новим роком!

З Новим щастям!

Хай завжди в очах іскряться

Успіх, радість і кохання.

Хай здійсняться всі бажання,

Хай вас криза не лякає,

Грип-застуда оминає.

Щоб достаток був у домі,

Щоб усі були здорові!

***

Хай Новий рік у вишиванці

Розбудить вас щасливо вранці,

І принесе у вашу хату –

Усмішок й радощів багато.

Розбудить приспані надії,

Зерном і щастям вас засіє,

Зігріє миром і любов'ю

І подарує вам здоров'я!

***

Коли проб'є дванадцята година,

І старий рік зустрінеться з Новим,

Хай пощастить і вам, і всій родині,

Ми зичимо, щоб посміхнулись ви!

Хай казку принесе на крилах вечір,

І казка щоб затрималась на вік,

І під ялинку щоб чарівні речі

Приніс вам щедрий дядько Новий рік!

***

Нехай Бик у Новий рік

Принесе щастя повний міх!

Скільки снігу за вікном,

Скільки їжі за столом,

Скільки гілок на ялинці,

Скільки грошей у торбинці!

Скільки за столом гостей,

Скільки радісних вістей!

***

Рік Новий – казковий час!

Хай здивує щастям вас.

Рік добра і рік кохання.

Тож приймайте привітання:

Будьте добрі та здорові,

Побажаємо любові.

Світла й радості багато,

Щоб життя було, як свято!

***

З Новим роком вас вітаю,

І у рік новий бажаю

Щастя й радості довкола,

Щоб усе було чудово!

Хай пухнастий білий сніг

Грошей сипле на поріг,

Хай веселим рік цей буде,

Та здоров'я вам прибуде!

***

З Новим роком, українці!

Хай в квартирі і хатинці

Заіскриться вогник чуда,

Хай добро до вас прибуде.

Хай насіється із неба

Те, чого усім вам треба.

Хай зійде вам Божа ласка,

І в життя ввірветься казка!

Привітання у прозі

***

Нехай 2021 рік таким же яскравим, як спалахи новорічних феєрверків, таким же гарним, як прикрашена новорічна ялинка, таким же веселим, як сам Новий Рік! Нехай настрій буде на висоті, душа співає від радості, а серце завжди гріє любов!

***

Вітаю з прийдешнім 2021 роком! Цей рік таїть в собі безліч містичних таємниць і загадок. Я бажаю, щоб і у тебе все було більше: позитивних емоцій, радісних ситуацій, приємних сюрпризів, грошових надходжень.

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб 2021-й подарував багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов'язково збудеться!

***

З прийдешнім Новим роком! Нехай життя іскриться, як повний келих смачного шампанського. Нехай здоров'я міцним, як п'ятизірковий коньяк. Бажаю тобі у 2021 році, щоби "зелених" в гаманці було більше, ніж голок на новорічній ялинці. На душі хай буде тепло і затишно, як у мороз біля каміна. Благополуччя і радості майбутньому році!

***

Бажаю, щоб найкращою прикрасою 2021 року стали спогади добрих минулих подій і очікування майбутніх радостей. Нехай Бик, теперішній господар казкових дванадцяти місяців, відплатить вам за гостинну зустріч виконанням всіх ваших надій!

***

Радісно б'ють куранти і стукають серця в очікуванні чудес, веселе свято виблискує новорічними вогниками, салютами та бризками шампанського. Нехай атмосфера свята, надії, радості буде з вами весь рік, нехай щастя переповнює думки і почуття, а здоров'я дасть можливість здійснити всі мрії. Зі святом, з Новим роком!

***

Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай в ній весь 2021 рік панують душевний спокій, затишок та іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми і негаразди залишаться в році, що минає. З Новим роком!

***

Відмінного здоров'я вам в Новому році! Нехай ноги будуть сильнішими, щоб пройти нові кілометри, руки – міцнішими, щоб утримати нові призи, голова – відчайдушнішою, щоб укритися лавровим вінцем. І тільки серце нехай залишається тим самим – гарячим!

***

З наступаючим Новим роком! Як тільки він переступить поріг нашого будинку, все буде абсолютно по-новому. Бажаю вам нового щастя, нових грошей, нової удачі і нових вдалих проектів! Нехай залишаються старими тільки рідні, кохані і друзі!

***

Нехай в Новому році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні! Неприємності тануть самі собою, як сніг на долоньках! Нехай все загадане під урочистий бій курантів здійсниться, а Дід Мороз, навіть зимуючи на Північному полюсі, виконує бажання всі 365 днів! З наступаючим!

***

Найсміливіші мрії нехай збудуться саме під цей бій курантів, а запальна ейфорія свята залишиться з тобою надовго! Нехай в Новому році в твоєму житті з'явиться все, чого не вистачає для щастя – люди навколо стануть більш дружелюбними, світ – яскравішим, справи – легшими, дружба – міцнішою, любов – сильнішою. Нехай серце співає, творить і любить!

***

Нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2021-й дарує тільки найкраще!

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю, що все життя було, як новорічна ніч. Нехай любов п'янить, як ігристе шампанське, навколо вибухають хлопавки щастя, простір осяюють феєрверки успіху, а доля регулярно залишає здійснені бажання під ялинкою твоїх мрій!