RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Буде набагато менше смертей: астролог дав цікавий прогноз на 2021 рік

У новому році в світі буде менше пожеж, але при цьому збільшиться кількість повеней.

Про це в ефірі програми "Розклад Кулініча" на телеканалі Апостроф TV заявив астролог Влад Росс.

"Тобто якщо було сухе літо, то буде дуже багато дощів, злив, ураганів. Можливі селі в Карпатах. Весь час йтимуть дощі. Особливо влітку, коли Юпітер переходить в зодіакальний знак Риби, пов'язаний з водою. Велика кількість води. Але будь то екстремальних, супержорстких для України техногенних ситуацій я не передбачаю. Буде чотири затемнення в році, і жодне не буде спостерігатися на території нашої країни, Слава Богу", - сказав він.

За словами астролога, рік не повинен бути критичним.

"Може бути набагато краще, якщо в ньому, як зазвичай, чотири затемнення. У 2020 році було шість затемнень. Це катастрофа взагалі. А якщо сім затемнень, то там взагалі складна ситуація. Згадайте хоча б 1914 рік - Перша світова війна. Вважається, що це дуже критичний і складний рік", - додав він.

Також Росс звернув увагу на те, що нумерологічний попередній рік пов'язаний з четвіркою.

"Четвірка - це обмеження, стиснення. Нас весь час обмежують, неможливо переїхати з одного боку в інший. Всі ми сиділи по норах, як щури переносили заразу і боялися людей", - сказав він.

За словами фахівця, новий рік пов'язаний з п'ятіркою, а вона пов'язана зі свободою, волевиявленням.

"Буде відкриватися більше можливостей. Я абсолютно впевнений, що людство подолає коронавірус, особливо після розвороту Плутона 27 квітня. Вже з травня місяця по всьому світу буде набагато менше смертей. Можливо, будуть великі шанси відновити авіасполучення до кінця 2021 року. У 2022, я точно думаю, що ми почнемо на 70-80% літати, як і раніше ", - додав він.

На завершення астролог зазначив, що в 2021 році очікується невелика третя хвиля коронакризи, а особливо несприятливий період - це жовтень-листопад.

"Але вона вже буде йти на спад. Уже в 2022 році ми забудемо про коронавірус", - сказав він.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа": у 2021-му Україна почне виповзати зі складностей і закінчиться війна - астролог Влад Росс.