RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Захворюваність на COVID-19 падає: у Зеленського розповіли, що буде з жорстким карантином

В Офісі президента України прокоментували можливе скасування жорсткого карантину в країні. За словами представників ОПУ, поки все йде так, як вони і планували. Нагадаємо, що після новорічних свят, з 8 по 24 січня, в Україні планують ввести жорсткий карантин.

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Джерело повідомляє, що ситуацію буде оцінювати медичний штаб, орієнтуючись на показники кінця грудня 2020 і перших чисел січня 2021 року. Офіс президента України вважає, що все йде за планом, і ніяких змін найближчим часом не буде.

Посилений режим карантину почне діяти з 8 по 25 січня 2021 року, щойно громадяни вийдуть на роботу після свят. З заборон варто відзначити роботу закладів громадського харчування - з 8 січня 2021 року ці фірми зможуть виконувати замовлення тільки на винос або доставляючи замовлення за адресою. Робота громадського транспорту залишається без змін. Раніше в Міністерстві охорони здоров'я України повідомили, що найкращий спосіб убезпечити себе і свою сім'ю - це відзначити свята у вузькому сімейному колі.

Представники Міністерства охорони здоров'я відзначили, що не мають наміру скасовувати жорсткий карантин, незважаючи на зниження кількості інфікованих коронавірусною інфекцією COVID-19.

Як писав "Апостроф" раніше, в Україні може бути кілька локдаунів в 2021 році - інфекціоніст назвав причини.