RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Можуть виникнути форс-мажори: прогноз для всіх знаків Зодіаку на 10 січня

Астрологи склали прогноз для представників кожного знака Зодіаку на 10 січня 2021 року.

Про це пише сайт Slovofraza.

Овен

В цю дату Овни зможуть скористатися всіма своїми якостями і видати продуктивний день. Це найкращий час для того, щоб продемонструвати оточуючим свій творчий хист.

Телець

Тельців чекають форс-мажорні ситуації, які вимагатимуть від них максимально швидкої реакції. У зону ризику потрапили поїздки на транспорті, в дорозі можуть статися непередбачені ситуації.

Близнюки

За словами астрологів, цей день буде для Близнюків хорошим, найголовніше - не ставити перед собою складні завдання. В кінці дня може розширитися коло знайомих.

Рак

Перед Раками відкриються нові можливості, проте до них слід ставитися з обережністю, існує ризик втрат. Не слід з'ясовувати стосунки з тими, хто вам дорогий. В цю дату зміцнюються союзи, в яких у подружжя велика різниця у віці.

Лев

Цей день Леви повинні витратити на пошук важливої і нової інформації. Плани, які були складені на цей день, можна буде абсолютно легко здійснити.

Діва

Не виключено, що 10 січня 2021 року у Дів будуть сварки і дрібні побутові проблеми. Потрібно постаратися менше обговорювати свої справи з людьми, яких ви мало знаєте.

Терези

Необхідно присвятити цей день дрібним роботам і побутовим моментам, які були відкладені на потім. Якщо ж Терези зібралися у відпустку, це ідеальний час для поїздки.

Скорпіон

Скорпіонам не можна брати на себе занадто багато в цю дату. У деяких моментах вам буде складніше знайти спільну мову з людьми, необхідно піти на компроміс.

Козеріг

За словами астрологів, Козерогам необхідно якомога більше уваги приділяти налагодженню нових партнерських зв'язків. Грошові справи і службова репутація - пріоритет на сьогодні.

Водолій

Зірки рекомендують Водоліям витрачати більше енергії на все справи, ніж раніше. Зірки радять придивитися до зміни іміджу. Потрібно щось змінити в собі, це добре вплине як на робочу сферу, так і на особисте життя.

Риби

Астрологи рекомендують правильно розраховувати свої сили, в іншому випадку вже ближче до вечора ви ризикуєте залишитися без них. Ваші рідні потребують вашої уваги.

Як писав "Апостроф" раніше, у 2021 році чотирьом знакам Зодіаку посміхнеться фортуна.