Названо найкращі легкові авто для зими - відмінно справляються з ожеледицею

Автомобільні експерти назвали автомобілі, які є найнадійнішими на слизьких зимових дорогах завдяки відмінному зчепленню. Авто з даного переліку є оптимальними для їзди складними трасами в умовах морозу і снігопадів.

Про це пише видання Сarbuyer.

Dacia Duster

Duster називають найбільш вражаючою машиною на бездоріжжі та в слизьких умовах. Це авто має дорожній просвіт більше 200 мм і можливість повного приводу. Duster другого покоління також став трохи більшим і комфортнішим всередині, ніж раніше, а зовнішній вигляд став ще більш привабливим. При цьому навіть з найвищими характеристиками він, як і раніше, дешевше середнього висококласного суперміні.

BMW 3 Series Touring

BMW 3 серії є універсальним авто з усіма потрібними характеристиками, авто поєднує в собі відмінні враження від водіння, стильний зовнішній вигляд і вдалий інтер'єр. Touring пропонує величезний вибір двигунів і варіантів обробки салону, а його власники, яким доводиться часто їздити в зимових умовах, оцінять повнопривідну систему BMW xDrive.

Land Rover Discovery Sport

Discovery Sport здатний максимально підкорити найважчу трасу, але й на асфальті він почувається, як вдома. Виробники Discovery Sport пропонують можливість вибору повного приводу на чотири колеса, що особливо необхідно в погану погоду. Зчеплення з дорогою забезпечується великими і широкими шинами, що значно полегшує водіння в зимовий час.

Subaru Outback

Subaru випустила кілька поколінь Outback, основою для кожного з яких є універсальна версія Legacy, але з більш жорсткими деталями кузова і вищою підвіскою для збільшення дорожнього просвіту. Останній Outback - це великий практичний універсал з хорошим інтер'єром, що здатний долати нерівні дороги і добре підходить для їзди в зимових умовах.

Audi TT

Секретом спортивного TT є те, що його можна замовити з системою повного приводу Audi quattro, а це значить, що вам буде легше зберігати контроль на слизькій дорозі, ніж з конкурентами, такими як Porsche Cayman або BMW Z4.

Як повідомляв "Апостроф", автомобільні експерти назвали 10 найкращих електрокарів 2020 року і розмістили гібриди у своєрідному рейтингу надійності "зелених" авто.